Share

Bezoek ons vandaag nog

Belgrani is gespecialiseerd in de productie van werkbladen voor keukens en badkamers. We zijn een Portugees verwerkingsbedrijf van natuursteen en composiet (bestaand uit siliciumdioxide, kwarts en polyesterhars) en we zijn sinds 1996 in deze markt werkzaam.
Belgrani is gevestigd in Montelavar, gemeente Sintra, Portugal, waar sinds ruim 100 jaar steen wordt gewonnen en bewerkt. Het fabrieksoppervlakte beslaat ongeveer 2000 m². Kwaliteit en snelheid zijn onze filosofie. Om efficiënt te kunnen voldoen aan de markt eisen heeft Belgrani daarom flinke investeringen gedaan door de aanschaf van hightech machines.

Video Dekton™.Belgrani moderniseert de bedrijfsmachines.

Het moderniseringsproces van onze fabriek en Montelavar gaat altijd door. In mei heeft Belgrani in twee nieuwe machines aangeschaft die zullen zorgen voor een toename van de productiecapaciteit. Het gaat om een nieuwe snijmachine in een nieuwe CNC machine (computergestuurde numerieke controle). Met die nieuwe machines verhoogt Belgrani het aantal keukens dat per dag gemaakt kan worden en worden de levertermijnen korter. Laatste nieuws: er zijn onderhandelingen gaande over de aanschaf van een nieuwe machine voor het polijsten van de randen en een nieuwe snijmachine.

 

Vond u deze informatie interessant? Hebt u vragen? Stuur ons uw mening.