Share

Bezoek ons vandaag nog

Belgrani is gespecialiseerd in de productie van werkbladen voor keukens en badkamers. We zijn een Portugees verwerkingsbedrijf van natuursteen en composiet (bestaand uit siliciumdioxide, kwarts en polyesterhars) en we zijn sinds 1996 in deze markt werkzaam.
Belgrani is gevestigd in Montelavar, gemeente Sintra, Portugal, waar sinds ruim 100 jaar steen wordt gewonnen en bewerkt. Het fabrieksoppervlakte beslaat ongeveer 2000 m². Kwaliteit en snelheid zijn onze filosofie. Om efficiënt te kunnen voldoen aan de markt eisen heeft Belgrani daarom flinke investeringen gedaan door de aanschaf van hightech machines.

Video Dekton™.Belgrani presenteert de vernieuwing Dekton.

Ultra size, ultra performance, ultra thickness, ultra compact – dat zijn een paar van de voordelen van de bekleding Dekton van Belgrani die u in onze showroom kunt leren kennen.
Belgrani presenteert een vernieuwend product: Dekton®, een breed toepasbare bekleding (voor buiten en voor binnen) met hoge resistentie en kwaliteit. Dekton is een deskundige mix van basismaterialen die gebruikt worden om glas, porselein van de nieuwste generatie en natuurlijke kwartsoppervlakken te maken door toepassing van een geavanceerde techniek onder de naam "technologie van deeltjessintering". Dat resulteert in een ultra compact oppervlakte met unieke UV-resistentie, kracht en uitzonderlijke prestaties, hoge schok-, kras- en slijtbestendigheid, en met een zeer lage waterabsorptie, dat heel geschikt is voor intensief gebruik. Het is eveneens bestand tegen grote temperatuurverschillen, verhitting en bevriezing, zodat het ook buitenshuis, in alle klimaten, toegepast kan worden.
Die krachtige combinatie maakt dat Dekton® gebruikt kan worden voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, bekleding, trappen, gevels, keuken- en badkamerbladen, zwembadranden en overige toepassingen in woonhuizen en winkels. Voor architecten en designers is het een voordeel dat Dekton® zorgt voor een goede overgang van de binnenzijde naar de buitenzijde van de ruimtes, met één en hetzelfde product waardoor eenheid ontstaat.

 

Vond u deze informatie interessant? Hebt u vragen? Stuur ons uw mening.