Share

Bezoek ons vandaag nog

Belgrani is gespecialiseerd in de productie van werkbladen voor keukens en badkamers. We zijn een Portugees verwerkingsbedrijf van natuursteen en composiet (bestaand uit siliciumdioxide, kwarts en polyesterhars) en we zijn sinds 1996 in deze markt werkzaam.
Belgrani is gevestigd in Montelavar, gemeente Sintra, Portugal, waar sinds ruim 100 jaar steen wordt gewonnen en bewerkt. Het fabrieksoppervlakte beslaat ongeveer 2000 m². Kwaliteit en snelheid zijn onze filosofie. Om efficiënt te kunnen voldoen aan de markt eisen heeft Belgrani daarom flinke investeringen gedaan door de aanschaf van hightech machines.

Video Dekton™.Belgrani krijgt bezoek van de verkoopafdeling van Ixina Bélgica.

De verkoopmedewerkers van onze klant Ixina, de Belgische winkelketen die hoogwaardige keukens verkoopt en in verschillende landen van Europa opereert, bezocht Portugal om onze fabriek in Montelavar (Sintra) te bezoeken. Vervolgens trakteerde Belgrani de bezoekers op een uitje naar de fabriek van Cosentino in Spanje. Cosentino wordt in Portugal door Belgrani vertegenwoordigd en is de fabrikant van de composietbekleding Dekton.
Het bezoek was bedoeld om de samenwerkingsbanden tussen Belgrani en Ixina te versterken. Dat doel hebben we bereikt.

 

Vond u deze informatie interessant? Hebt u vragen? Stuur ons uw mening.