Belgrani heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in complexe projecten in natuursteen en composiet (Silestone®, Compac, Stonelight, etc.) voor woningen, maar ook voor winkels, restaurants en hotels. De talloze mogelijkheden die Belgrani biedt voor druipranden, dekbladen, smetplinten en plinten, evenals de productielijnen voor bijzondere keukens heeft ontwerpers, architecten en decorateurs in staat gesteld om projecten uit te voeren met ongelimiteerde creativiteit, met gebruikmaking van basismaterialen van de hoogste kwaliteit.
Dat is te zien in werkzaamheden zoals onder meer het condominium Condomínio Quinta São Sebastião, in Ericeira, met keukens van Belgrani waaruit blijkt dat we koploper zijn in de sector van natuursteenverwerking. De uitmuntende afwerkingen zijn te zien in alle werkzaamheden waaraan Belgrani heeft meegewerkt.

Vandaag de dag exporteert Belgrani honderden keukens en bekledingen naar België en Frankrijk. Iedere week verlaten montageteams en vrachtwagens met producten die in onze fabriek gemaakt werden Portugal en reizen honderden kilometers om onze klanten in die landen te bedienen. In Portugal levert Belgrani zijn producten aan condominiums, hotels, bedrijven, woonhuizen, oftewel op alle plekken waar behoefte is aan kwalitatief hoogwaardige en mooie producten in steen.

Hieronder vindt u links naar een aantal van onze werkzaamheden:
Bladen
Bekledingen
Badkamers
Trappen