Veelzijdigheid

Keukenbladen en allerlei soorten werkbladen, trappen, vloeren en wandbekleding, dorpels voor muren of ramen, wasbakken, enzovoorts. U kunt voor uw projecten rekenen op Belgrani. Bekijk het portfolio van ons dienstenaanbod.

Belgrani bestaat uit een team vakmensen die zich constant inzetten om hoogwaardige diensten te leveren met een hoge productiviteit. Ons team heeft diepgaande kennis over de mogelijkheden, de toepassingen en de technische eigenschappen van zowel de materialen, als de uitrustingen waarmee ze werken, en waarborgt de excellentie van alle Belgrani producten, of ze nu worden toegepast in de bouw, interieurontwerp of als decoratie. Bij Belgrani werkt iedereen eraan mee dat de kwaliteit van onze producten behouden blijft in het eindresultaat. Dat geldt voor de administratie, de afdeling verkoop, de productie, de opslag, de meting, het ontwerp, en ook voor de persoon die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole. Na diens goedkeuring gaat het product naar het montageteam, die het onderdeel op de door de klant aangegeven plek zal installeren. Maar onze dienstverlening houdt daar niet op. De verkoopafdeling van Belgrani biedt de klant alle aftersalesondersteuning die hij nodig heeft. Bij Belgrani is het eindresultaat van ons teamwerk de tevredenheid van de klant.

Verkoopafdeling – informatie
Belgrani beschikt over verkoopmedewerkers die kennis hebben van natuursteen en composiet (bestaand uit siliciumdioxide, kwart en polyesterhars). Zij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt over onze producten. Een prijsopgave is gemakkelijk aan te vragen via fax of e-mail, onder vermelding van alle benodigde informatie (globale afmetingen, basismaterialen, soort afwerking). U krijgt binnen 24 uur antwoord. Belgrani behoudt zich het recht voor om de eigenschappen van de standaardproducten periodiek te wijzigen, zonder de specialist of de klant daarvan op de hoogte te hoeven stellen. Het is dus van belang dat u steeds beschikt over de laatste informatie, door naar de pagina met de persberichten te gaan of ons te volgen op de sociale media (zie hieronder de links naar de sociale media-pagina's van Belgrani).

Afdeling maten en ontwerp
Belgrani beschikt over vakmensen die de afmetingen van de projecten ter plekke vaststellen en de ontwerpen (in Autocad®) analyseren, waarbij zij zorg dragen voor de juistheid en volledigheid van de informatie.

Verpakking
Onze producten worden naar behoren in polyethyleen verpakt voordat ze aan de klant worden geleverd. Op die manier kan de klant het product veilig vervoeren naar de plek waar het wordt geïnstalleerd. Als de producten geëxporteerd worden, worden ze met piepschuim verpakt in speciaal daarvoor bestemde houten dozen.

Montage
Wij installeren onze producten door het hele land.

Showroom en internet
Belgrani heeft een showroom bij de fabrieksinstallatie in Montelavar, gemeente Sintra, waar u verschillende keukenbladen kunt zien die zijn gemaakt door enkele van de beste ontwerpers en architecten van het land. We hopen op uw bezoek. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 uur tot 18:00 uur.

.